Gecombineerd transport

Neem contact op

24/7 bereikbaar

Enkel Nederlandse chauffeurs

Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten uit Etten-Leur biedt diverse mogelijkheden op het gebied van gecombineerd transport aan. Wij hebben verschillende voertuigen in ons wagenpark met meerdere compartimenten in het laadruim. Deze compartimenten zijn stuk voor stuk apart geïsoleerd. Hierdoor is het mogelijk om verschillende temperaturen te creëren in ieder compartiment. Wij nemen in dit soort voertuigen dus verschillende soorten producten tegelijkertijd mee. Of deze nou bevroren of houdbaar op kamertemperatuur zijn, met gecombineerd transport is alles mogelijk.

Profiteer van de voordelen van gecombineerd transport

Gecombineerd transport, ook wel multitemp transport genoemd, heeft verschillende voordelen. Het grootste voordeel is dat wij al uw producten in hetzelfde voertuig meenemen. Hierdoor hoeven wij, afhankelijk van de grootte van uw zending, maar één voertuig te laten rijden. Dit scheelt voor u in de kosten van het vervoer van uw producten. Het is mogelijk om gecombineerd transport te laten rijden voor verschillende diensten. Onze chauffeurs rijden bijvoorbeeld in dit soort voertuigen om uw producten binnen 24 uur op de plaats van bestemming te krijgen. Dit is de uitstekende service die u krijgt van ons transportbedrijf uit Etten-Leur.

Wij bezorgen uw producten graag

Heeft u behoefte aan gecombineerd transport, overslag of enkel een koelkoerier? Wij zijn dé aangewezen partij. Neem contact met ons op door te bellen naar 076 – 887 11 66 of door een e-mail te sturen naar info@vannunen-transport.nl. We horen graag van u!

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid