Gekoeld transport

Neem contact op

24/7 bereikbaar

NIWO-gecertificeerd

Wij verzorgen uw gekoeld transport vanuit onze vestiging in Etten-Leur. Heeft u producten die niet langdurig uit een koeling kunnen zijn, omdat deze anders bederven? Gekoeld transport is dé oplossing. Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten is gespecialiseerd in dit soort transport. Wij hebben verschillende voertuigen waarin wij uw producten in een gecontroleerde atmosfeer vervoeren. Hierdoor blijft de kwaliteit van uw producten, zoals groenten, fruit, vis, vlees en bloemen goed.

Gekoeld transport van uitstekende kwaliteit

Sinds 1983 voorzien wij vanuit Etten-Leur heel Zuidwest-Nederland van verschillende transportdiensten. Gekoeld transport is hier een voorbeeld van, maar wij bieden ook services als koerier aan. We bezorgen dus niet alleen producten in een gecontroleerde atmosfeer, maar ook ‘normale’ pakketjes. Professionaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat wij te allen tijde bereikbaar zijn, ook voor sneltransport. Daarnaast is het mogelijk om uw producten tijdelijk bij ons op te slaan. Dit komt van pas wanneer het even duurt tot de producten verder getransporteerd worden.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan gekoeld transport of bijvoorbeeld multitemp transport (we bezorgen dan tegelijkertijd houdbare en gekoelde producten)? Neem contact met ons op door te bellen naar 076 – 887 11 66 of stuur een e-mail naar info@vannunen-transport.nl. We bespreken graag met u wat we voor u kunnen betekenen.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Van Nunen Transport