Koel- en vriestransport vanuit regio Breda

Neem contact op

24/7 bereikbaar

NIWO-gecertificeerd

Het vervoeren van producten die onderweg gekoeld moeten blijven, gaat met de hulp van koel- en vriestransport van ons koeriersbedrijf uit Etten-Leur, nabij Breda, voorspoedig. Hier is namelijk een speciale manier van transport voor nodig, namelijk koeltransport. We noemen dit ook wel geconditioneerd transport in Nederland. Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten uit Etten-Leur is hierin gespecialiseerd.

Het behouden van kwaliteit met de hulp van koel- en vriestransport

Bij het vervoeren van levensmiddelen of vriesproducten is het van belang dat dit in een gecontroleerde atmosfeer gebeurt. Wanneer het geconditioneerd transport in Nederland niet onder de juiste omstandigheden zou gebeuren, gaat dat helaas ten koste van de kwaliteit en houdbaarheid van de producten. We vervoeren onder andere groenten, fruit, vis, vlees(waren), zuivelproducten, bloemen en planten als koelkoerier. Dit maakt ons dé expert in koel- en vriestransport uit regio Breda.

Uw producten op tijd en koel vervoerd!

Neem contact op

Schakel ons in voor het gehele traject bij het transport van uw goederen

Wij verzekeren u dat het vervoeren van uw goederen met de grootst mogelijke zorg gedaan wordt. Onze chauffeurs vervoeren uw goederen met veel zorg en weten precies wat het inhoudt om kwetsbare producten te vervoeren. Deze chauffeurs verzorgen het gehele traject dat komt kijken bij koel- en vriestransport in regio Breda en daarbuiten. Vanaf het moment dat u de opdracht bij ons hebt neergelegd, vervoeren wij de producten van A naar B. We halen de producten op met onze voertuigen voor geconditioneerd transport en koeltransport. Daarna bezorgen deze producten netjes op tijd op de bestemming in of buiten Nederland, zonder dat de kwaliteit en houdbaarheid van de producten in het gedrang komen.

Maak gebruik van onze verschillende diensten

Wij rijden voor u niet alleen in Nederland, maar verzorgen ook koel- en vriestransport vanuit regio Breda en bijvoorbeeld Zuid-Holland of Zeeland naar verschillende bestemmingen in Europa. We halen uw zending graag op als u in Zuid-Holland of Zeeland gevestigd bent. Bovendien bieden wij overslag aan; desgewenst slaan wij tijdelijk uw producten in Nederland op tot ze klaar zijn voor verder geconditioneerd transport.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over ons bedrijf uit Etten-Leur en over onze diensten met betrekking tot koel- en vriestransport en geconditioneerd transport vanuit regio Breda? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De klantenservice is te allen tijde bereikbaar via 076 – 887 11 66 en info@vannunen-transport.nl. Daarnaast kunt u ons contactformulier op de website invullen.

Van Nunen Transport