KOEL- EN VRIESTRANSPORT IN NOORD-BRABANT

Neem contact op

24/7 bereikbaar

NIWO-gecertificeerd

Het vervoeren van producten die onderweg gekoeld moeten blijven, gaat met de hulp van koel- en vriestransport van ons koeriersbedrijf in Noord-Brabant voorspoedig. Hier is namelijk een speciale manier van transport voor nodig. Als producten niet te warm vervoerd mogen worden, is er dus koeltransport nodig. Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten uit Etten-Leur is hierin gespecialiseerd.

Het behouden van kwaliteit met de hulp van koel- en vriestransport in Noord-Brabant

Bij het vervoeren van levensmiddelen of vriesproducten is het van belang dat dit in een gecontroleerde atmosfeer gebeurt. Wanneer het transport van deze producten niet onder de juiste omstandigheden zou gebeuren, gaat dat ten koste van de kwaliteit en de houdbaarheid van de producten. We vervoeren als koelkoerier onder andere groenten, fruit, vis, vlees(waren), zuivelproducten, bloemen en planten. Dit maakt ons dé expert in koel- en vriestransport uit Noord-Brabant.

Uw producten op tijd en koel vervoerd!

Neem contact op

Het gehele traject

Wij verzekeren u dat het vervoeren van uw producten met de grootst mogelijke zorg gedaan wordt. Onze chauffeurs zijn allemaal professionals en weten precies wat het inhoudt om kwetsbare producten te vervoeren. Deze chauffeurs verzorgen het gehele traject van gekoeld transport in Noord-Brabant. Vanaf het moment dat u de opdracht bij ons hebt neergelegd, vervoeren wij de producten van A naar B. We halen de producten op met onze voertuigen voor professioneel transport en koeltransport en bezorgen deze producten netjes op tijd op de bestemming in of buiten Nederland, zonder dat de kwaliteit en houdbaarheid van de producten in het gedrang komen.

Onze verschillende diensten

Wij rijden voor u niet alleen in Nederland, maar verzorgen ook koel- en vriestransport vanuit Noord-Brabant en bijvoorbeeld Zuid-Holland naar België en andere bestemmingen in Europa. Ook als u bijvoorbeeld gevestigd bent in Zeeland helpen we u graag. Bovendien bieden wij overslag aan. Dit betekent dat wij desgewenst tijdelijk uw producten opslaan, tot ze klaar zijn voor verder transport.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over ons bedrijf uit Etten-Leur, nabij Breda, inclusief onze diensten met betrekking tot koel- en vriestransport in Noord-Brabant? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De klantenservice is te allen tijde bereikbaar via 076 – 887 11 66 en info@vannunen-transport.nl. Daarnaast kunt u ons contactformulier op de website invullen.

Van Nunen Transport