Koeltransport in Noord-Brabant

Neem contact op

24/7 bereikbaar

NIWO-gecertificeerd

Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten uit Etten-Leur verzorgt het koeltransport van verschillende partijen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. In de toekomst wellicht ook voor uw bedrijf. Koeltransport komt van pas wanneer u producten wilt laten vervoeren die gekoeld dienen te worden. Denk hierbij aan fruit, groenten, vlees of vis. Wij verzorgen het koeltransport voor verschillende partijen in Noord-Brabant en de rest van Nederland, bijvoorbeeld supermarkten of horecabedrijven. Deze hebben uiteraard behoefte aan veel verschillende verse producten. Wij vervoeren deze naar uw onderneming, waarbij u altijd kunt rekenen op verse producten van hoge kwaliteit.

Profiteer van voordelig koeltransport voor uw bedrijf in Noord-Brabant of elders in Nederland

Sinds 1983 transporteren wij vanuit Etten-Leur producten naar het binnen- en buitenland. Onze voertuigen en chauffeurs worden altijd aan de hoogste kwaliteitseisen gehouden. Hierdoor garanderen wij dat uw producten veilig en snel aankomen op de plaats van bestemming dankzij sneltransport. Al deze jaren staat service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. We doen er alles aan om te voldoen aan uw behoeften. Dit doen wij niet alleen in Noord-Brabant. We bieden ons koeltransport ook aan voor partijen in Zeeland en Zuid-Holland en elders in Nederland. Mocht uw bedrijf in zuidwest-Nederland behoefte hebben aan de distributie van producten, schakel ons dan in. Wij halen uw producten en brengen deze zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming. Moet uw eigen magazijn leeg maar heeft u nog geen bestemming? Maak dan gebruik van overslag bij ons in Etten-Leur, regio Breda.

Van Nunen Transport transportbus en vrachtwagen

Neem contact met ons op

Wilt u gebruikmaken van onze services, zoals koeltransport vanuit Noord-Brabant of andere delen van Nederland? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 887 11 66 of stuur een e-mail naar info@vannunen-transport.nl. Wij zijn te allen tijde bereikbaar voor vragen over onze diensten. We bezorgen namelijk ook voor particulieren als koelkoerier. Neem gerust contact met ons op om uw behoeften te bespreken.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Van Nunen Transport