Koeltransport in Noord-Brabant

Neem contact op

24/7 bereikbaar

NIWO-gecertificeerd

Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten uit Etten-Leur verzorgt het koeltransport van verschillende bedrijven in Noord-Brabant. In de toekomst wellicht ook voor uw bedrijf. Koeltransport komt van pas wanneer u producten moet vervoeren die gekoeld dienen te worden. Denk hierbij aan fruit, groenten, vlees of vis. Wij verzorgen het koeltransport voor verschillende bedrijven uit Noord-Brabant, bijvoorbeeld supermarkten of horecabedrijven. Deze hebben uiteraard behoefte aan veel verschillende verse producten. Wij vervoeren deze naar uw onderneming, waarbij u altijd kunt rekenen op verse producten van hoge kwaliteit.

Profiteer van voordelig koeltransport in Noord-Brabant

Sinds 1983 transporteren wij vanuit Etten-Leur producten naar het binnen- en buitenland. Onze voertuigen en chauffeurs worden altijd aan de hoogste kwaliteitseisen gehouden. Hierdoor garanderen wij dat uw producten veilig en snel aankomen op de plaats van bestemming. Al deze jaren staat service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. We doen er alles aan om te voldoen aan uw behoeften. Dit doen wij niet alleen in Noord-Brabant, we bieden ons koeltransport ook aan voor bedrijven in Zeeland en Zuid-Holland. Mocht uw bedrijf in Zuidwest-Nederland behoefte hebben aan de distributie van producten, overweeg ons dan in te huren. Wij halen uw producten en brengen deze zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming. Moet uw eigen magazijn leeg maar heeft u nog geen bestemming? Maak dan gebruik van onze overslagmogelijkheden in Etten-Leur.

Neem contact met ons op

Wilt u gebruik maken van onze services, zoals koeltransport voor bedrijven vanuit Noord-Brabant? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 887 11 66 of stuur een e-mail naar info@vannunen-transport.nl. Wij zijn te allen tijde bereikbaar voor vragen over onze diensten. We bezorgen namelijk ook voor particulieren als koelkoerier. Neem gerust contact met ons op om uw behoeften te bespreken.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid