Vriestransport in Noord-Brabant

Neem contact op

24/7 bereikbaar

NIWO-gecertificeerd

Laat uw bevroren producten op bestemming aankomen dankzij het vriestransport van Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten uit Etten-Leur, Noord-Brabant. Onze voertuigen beschikken over een laadruimte waarin het mogelijk is om de atmosfeer te controleren. De temperatuur in deze laadruimte brengen we waar nodig ruim onder het nulpunt. Met de hulp van dit vriestransport uit Noord-Brabant komen de bevroren producten van uw bedrijf in goede staat en op tijd aan op de beoogde plaats van bestemming.

Vriestransport van hoge kwaliteit met deze koeriersdienst uit Noord-Brabant

Service en kwaliteit staat bij ons vriestransport in Noord-Brabant hoog in het vaandel. Dit merkt u onder andere aan het feit dat wij te allen tijde bereikbaar zijn, maar ook omdat onze chauffeurs er alles aan doen om uw producten op tijd te bezorgen. Iedere vijf jaar worden wij gecontroleerd op basis van betrouwbaarheid en vakbekwaamheid. Keer op keer worden onze diensten beloond met het NIWO certificaat. Wij zijn dus een betrouwbare partij voor uw zendingen. Wij bezorgen uw zendingen bijvoorbeeld met spoed naar de bestemming. Naast vriestransport is het ook mogelijk om houdbare producten tegelijkertijd te bezorgen vanuit Noord-Brabant met gecombineerd transport. Wij doen er alles aan om uw tevredenheid te garanderen.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan vriestransport of koeltransport in Noord-Brabant of de rest van Zuidwest-Nederland? Neem contact met ons op door te bellen naar 076 – 887 11 66 of stuur een e-mail naar info@vannunen-transport.nl en bespreek uw behoeften. Het is ook mogelijk om uw producten tijdelijk op te slaan in onze opslag in Etten-Leur. Schroom niet en deel uw wensen met ons!

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Van Nunen Transport