Koelkoerier

Neem contact op

24/7 bereikbaar

NIWO-gecertificeerd

Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten uit Etten-Leur, nabij Breda, bezorgt als koelkoerier al uw goederen onder de juiste omstandigheden. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd als koerier in het gekoeld transport, oftewel koeltransport. Heeft u pakketten die buiten de koeling ontdooien en zou dit nadelig zijn voor de kwaliteit van deze producten? Wij bezorgen uw producten in voertuigen met een gecontroleerde atmosfeer in de laadruimte. Hierdoor vervoeren wij deze producten in de temperatuur waarin deze bewaard dienen te worden. De producten komen met onze hulp als koelkoerier dus snel en in goede staat aan op de beoogde plaats van bestemming. Heeft u behoefte aan gekoeld transport door een ervaren koerier? Zoek dan niet verder en maak gebruik van onze diensten.

Wij vervoeren als koelkoerier al uw producten onder de juiste omstandigheden

Sinds 1983 bezorgen wij als transportbedrijf allerhande pakketten. Dit doen wij onder andere als koerier in het gekoeld transport. Sindsdien staan service en kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Wij zijn trots op de flexibiliteit die wij bieden als koelkoerier. U bereikt onze medewerkers te allen tijde, ook voor sneltransport van spoedverzoeken. We doen alles wat in onze macht ligt als koerier om uw pakket – al dan niet koeltransport – op tijd op de bestemming te krijgen. Dit doen wij voor bedrijven in verschillende regio’s in zuidwest-Nederland. Een voorbeeld is koel- en vriestransport in Noord-Brabant. Wij halen uw pakketten op, slaan deze eventueel tijdelijk op middels overslag, en bezorgen deze vervolgens als koelkoerier op de plaats van bestemming in Nederland, België of andere bestemmingen in Europa.

Laat ons uw pakketjes bezorgen

Bent u benieuwd wat wij als koerier in het gekoeld transport, ofwel koeltransport, voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar 076 – 887 11 66, een e-mail te sturen naar info@vannunen-transport.nl of vul het contactformulier in. Zo weten we zeker dat onze koerier het gekoeld transport op de juiste manier uitvoert. We horen dus graag van u om uw bezorgwensen binnen het koeltransport te bespreken.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Van Nunen Transport