Koelkoerier

Neem contact op

24/7 bereikbaar

Enkel Nederlandse chauffeurs

Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten uit Etten-Leur bezorgt als koelkoerier al uw pakketten. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd als koerier in het gekoeld transport, ofwel koeltransport. Heeft u pakketten die buiten de koeling ontdooien en zou dit nadelig zijn voor de kwaliteit van deze producten? Wij bezorgen deze producten in voertuigen met een gecontroleerde atmosfeer in de laadruimte. Hierdoor is het mogelijk om deze producten te vervoeren in de temperatuur waarin deze bewaard dienen te worden. De producten komen met onze hulp als koelkoerier dus snel en in goede staat aan op de beoogde plaats van bestemming. Heeft u behoefte aan gekoeld transport of een koerier? Zoek dan niet verder dan deze koerier voor koeltransport!

Wij bezorgen als koelkoerier al uw pakketjes

Sinds 1983 bezorgen wij als transportbedrijf vanuit Etten-Leur allerhande pakketten, dit doen wij onder andere als koerier in het gekoeld transport. Sindsdien staan service en kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Wij zijn trots op de flexibiliteit die wij bieden als koelkoerier. U bereikt onze medewerkers te allen tijde, ook voor spoedverzoeken. We doen alles wat in onze macht ligt als koerier om uw pakket – al dan niet koeltransport – op tijd op de bestemming te krijgen. Dit doen wij voor bedrijven in verschillende regio’s in Zuidwest-Nederland. Een voorbeeld is koel- en vriestransport in Noord-Brabant. Wij halen uw pakketten op, slaan deze eventueel tijdelijk op en bezorgen deze vervolgens op de plaats van bestemming in Nederland, België of andere bestemmingen in Europa.

Laat ons uw pakketjes bezorgen

Bent u benieuwd wat wij als koerier in het gekoeld transport, ofwel koeltransport, voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar 076 – 887 11 66, een e-mail te sturen naar info@vannunen-transport.nl of vul het contactformulier in. Onze chauffeurs bezorgen al uw pakketten graag, we horen dus graag van u om uw bezorgwensen te bespreken.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid