Koelkoerier

Neem contact op

24/7 bereikbaar

NIWO-gecertificeerd

Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransport uit Etten-Leur, nabij Breda, bezorgt als koelkoerier al uw goederen onder de juiste omstandigheden. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd als koerier in het gekoeld transport, oftewel koeltransport. Als koeltransportkoerier bieden we bovendien een extra laag van expertise aan in deze sector. Heeft u pakketten die buiten de koeling ontdooien en zou dit nadelig zijn voor de kwaliteit van deze producten? Wij bezorgen uw producten in voertuigen met een gecontroleerde atmosfeer in de laadruimte. Hierdoor vervoeren wij deze producten in de temperatuur waarin deze bewaard dienen te worden. Een van onze meest gebruikte voertuigen is de koelwagen voor transport. Het transport van gekoelde producten en koeldistributie zijn essentieel in deze processen. De producten komen met onze hulp als koelkoerier dus snel en in goede staat aan op de beoogde plaats van bestemming.

Wij vervoeren als koelkoerier al uw producten onder de juiste omstandigheden

Sinds 1983 bezorgen wij als transportbedrijf allerhande pakketten. Dit doen wij niet alleen als koerier in het gekoeld transport, maar ook als koeltransportkoerier. Met jarenlange ervaring in transport van gekoelde producten en koeldistributie, staan service en kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Onze koelwagen voor transport is daarbij een onmisbaar instrument. Wij halen uw pakketten op, slaan deze eventueel tijdelijk op middels overslag, en bezorgen deze vervolgens zowel als koelkoerier en als koeltransportkoerier op de plaats van bestemming in Nederland, België of andere bestemmingen in Europa.

Van Nunen Transport transportbus en vrachtwagen
Van Nunen Transport transportbus

Het belang van hoogwaardige koeldistributie

In een wereld waar kwaliteit centraal staat, is het cruciaal om te begrijpen hoe belangrijk transport van gekoelde producten en koeldistributie zijn. Als koeltransportkoerier zijn we ons zeer bewust van de gevoeligheid van bepaalde producten voor temperatuurveranderingen. Daarom leggen wij de nadruk op geavanceerde koeldistributietechnieken en het correct uitvoeren van het transport van gekoelde producten middels koeltransport in Nederland. Met onze geavanceerde koelwagen voor transport verzekeren we dat uw producten altijd in optimale staat aankomen.

Laat ons uw pakketjes bezorgen

Bent u benieuwd wat wij als koerier in het gekoeld transport, ofwel koeltransport, voor u kunnen betekenen? Of wilt u wellicht meer informatie over de mogelijkheden van onze koelwagen voor transport? Neem contact met ons op. Zo weten we zeker dat onze koerier het gekoeld transport op de juiste manier uitvoert. We horen dus graag van u om uw bezorgwensen binnen het koeltransport te bespreken.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Van Nunen Transport