Koeltransport in Zeeland

Neem contact op

24/7 bereikbaar

NIWO-gecertificeerd

De chauffeurs van Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten uit Etten-Leur nemen het koeltransport van uw bedrijf uit Zeeland graag uit handen. Als u met ons in zee gaat, garanderen wij dat uw producten op tijd en veilig aankomen op de plaats van bestemming. Wij garanderen dit omdat onze chauffeurs en voertuigen aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Hierdoor zijn wij NIWO gecertificeerd. U kunt ons dus vertrouwen bij het koeltransport van uw bedrijf in Zeeland.

Flexibel koeltransport van hoge kwaliteit voor uw bedrijf in Zeeland

Wij zijn trots op de hoge kwaliteit van de service die wij al sinds 1983 leveren. Wij zijn sindsdien gespecialiseerd in gekoeld transport. Dit doen wij in voertuigen waarin een gereguleerde temperatuur in de laadruimte mogelijk is. Zo ontstaat er een gecontroleerde atmosfeer waarin uw verse producten zoals vlees, vis of fruit ook vers blijven. Wilt u naast deze gekoelde producten ook bevroren of houdbare producten vervoeren? Laat uw producten dan tegelijkertijd vervoeren in multitemp transport. Zo worden al uw producten vanuit Etten-Leur vervoerd in de juiste atmosfeer en komen deze allemaal tegelijkertijd in goede staat aan op de plaats van bestemming.

Van Nunen Transport vrachtwagen
Van Nunen Transport transportbus

Huur ons in voor uw koeltransport

Heeft uw bedrijf uit Zeeland behoefte aan koeltransport of een andere vorm van transport zoals een koerier? Neem contact met ons op door te bellen naar 076 – 887 11 66 of stuur een e-mail naar info@vannunen-transport.nl. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Van Nunen Transport