Vakkundig koeltransport vanuit regio Breda

Neem contact op

24/7 bereikbaar

Enkel Nederlandse chauffeurs

Ondanks het feit dat wij allerlei soorten transport op een goede manier uitvoeren, ligt de expertise van Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten bij koeltransport vanuit regio Breda. Wanneer u vanuit zuidwest-Nederland bijvoorbeeld voedingsmiddelen of bloemen verhandeld, is ons koeltransport een goede oplossing.

Een koeltransport vanuit regio Breda werkt zo

Wanneer u een koeltransport laat uitvoeren door Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten uit Etten-Leur, nabij Breda, dan is dat een goede keuze. Uw kwetsbare goederen worden dan gegarandeerd vervoerd in een hoogwaardige vrachtwagen. Deze is voorzien van een koelsysteem van hoge kwaliteit, wat ook als vriessysteem gebruikt kan worden. Als u bijvoorbeeld bloemen of voedingsmiddelen wilt laten vervoeren, dan helpen wij u dus altijd graag. Wanneer u gebruikmaakt van ons vriestransport, dan blijven de voedingsmiddelen die u laat vervoeren van goede kwaliteit. Ook na het ontdooien zijn de voedingsmiddelen nog lekker stevig en goed van smaak. Zo blijft de hoge kwaliteit van uw producten gewaarborgd, ook als ze nog een tijdje opgeslagen moeten worden.

Neem contact met ons op om ons uw wensen te laten weten

Heeft u interesse in ons transport, uitgevoerd door ons gespecialiseerde bedrijf in regio Breda? Neem dan contact met ons op om uw precieze wensen te bespreken. U bereikt ons via 076 – 887 11 66 of door een e-mail te sturen naar info@vannunen-transport.nl.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Van Nunen Transport