24/7 bereikbaar

NIWO-gecertificeerd

Overslag en opslag zijn cruciale schakels in de moderne transportketen. Door gebruik te maken van de opslagruimte van Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransport, gevestigd in Etten-Leur, waarborgt u de continuïteit en efficiëntie van uw logistieke processen. Onze faciliteiten zijn specifiek ontworpen om uw goederen zowel kort als langdurig veilig en onder de juiste omstandigheden te bewaren, van temperatuurgevoelige producten tot breekbare materialen.

Efficiëntie door hoogwaardige opslag en overslag

Het kiezen van een betrouwbare partner voor opslag en overslag biedt talloze voordelen. Ons hoogwaardige magazijn in Etten-Leur is voorzien van de nieuwste technologieën. Hier worden uw materialen en producten op een zorgvuldige manier opgeslagen. Dit garandeert niet alleen de veiligheid van uw goederen, maar ook hun kwaliteit en integriteit. Dankzij geavanceerde trackingsystemen kunnen wij de exacte locatie en status van uw producten monitoren. Naast overslag bieden wij diverse andere diensten aan, zoals koel- en vriestransport, waardoor wij een totaaloplossing bieden voor al uw logistieke behoeften. Het naadloos verbinden van transport en distributie met overslag zorgt voor een efficiënte goederenstroom.

Zet de stap naar superieur transport

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die de zorg voor uw goederen volledig uit handen neemt? Als toonaangevend sneltransportbedrijf in de regio staan wij voor u klaar. Vraag vandaag nog een offerte aan. Samen zorgen we ervoor dat uw goederen altijd op de juiste plek en op het juiste moment aankomen. Natuurlijk staan wij ook als uw transportbedrijf uit Etten-Leur klaar om de goederen naar of vanuit ons magazijn naar de plek van bestemming te transporteren.

Uw producten op tijd en koel vervoerd!

Neem contact op

Van Nunen Transport