Vakkundig transport vanuit regio Breda

Neem contact op

24/7 bereikbaar

Enkel Nederlandse chauffeurs

Voor verschillende vormen van transport schakelt u Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten in, dé specialist in regio Breda. Ons transportbedrijf uit Etten-Leur, niet ver van Breda, is gespecialiseerd in koel- en vriestransport, maar voert ook sneltransport voor allerlei andere goederen uit. Dit doen we in heel Europa. Voor onze vervoersopdrachten halen we de goederen op in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Wij nemen u alles uit handen.

Deze vormen van transport regelt ons bedrijf uit regio Breda

Bij ons transportbedrijf, dat vlak bij Breda gelegen is, kunt u terecht voor verschillende vormen van transport. Deze zetten we graag voor u op een rijtje:

Behalve voor onze transportdiensten, kunt u bij ons ook terecht voor overslagdiensten. Dit is handig wanneer de goederen die u binnenkort wilt laten vervoeren, nog niet klaar zijn voor vertrek. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn als de ontvanger van uw goederen nog niet klaar is om de goederen te ontvangen. Hij of zij kan bijvoorbeeld geen tijd hebben om de goederen te verwerken, maar ook kan er nog geen ruimte zijn om de goederen op te slaan. Laat de goederen dan opslaan in de grote opslagruimtes van ons transportbedrijf in Etten-Leur, nabij Breda. U ziet het: wij helpen u in uw transportvraag van A tot Z.

Van Nunen Transport vrachtwagen

Neem contact met ons op voor een passende oplossing

Bent u benieuwd naar alle oplossingen die ons transportbedrijf in regio Breda u biedt? Neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen bepalen wat de juiste oplossing is. U bereikt ons door te bellen naar 076 – 887 11 66 of door een e-mail te sturen naar info@vannunen-transport.nl.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Van Nunen Transport