Koel- en vriestransport in Zeeland

Neem contact op

24/7 bereikbaar

NIWO-gecertificeerd

Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten vervoert uw koel- en vriestransport vanuit Zeeland. Wij doen dit met behulp van geconditioneerde voertuigen. Hiermee zijn wij in staat om een gecontroleerde atmosfeer te creëren waarin uw producten van de gewenste kwaliteit blijven voldoen. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om bevroren of gekoelde producten te vervoeren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van deze producten. Wij voeren dit koel- en vriestransport uit vanuit Etten-Leur, maar bedienen heel Zuidwest-Nederland, dus ook Zeeland.

Een betrouwbare partij voor uw koel- en vriestransport in Zeeland

U kunt uw koel- en vriestransport uit Zeeland met een gerust hart laten uitvoeren door ons. Wij zijn namelijk NIWO gecertificeerd. Dit houdt in dat wij iedere vijf jaar gecontroleerd worden aan de hand van diverse kwaliteitseisen. Dit zijn onder andere betrouwbaarheid en vakbekwaamheid. Daarnaast hanteren wij zelf strenge kwaliteitseisen voor onze voertuigen en chauffeurs. Wij bieden koel- en vriestransport aan in Zeeland, maar ook in Zuid-Holland en Noord-Brabant. U kunt bij ons altijd terecht voor al uw transportbehoeften. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat wij te allen tijde bereikbaar zijn, bijvoorbeeld ook voor gecombineerd transport en vele andere vormen van transport.

Van Nunen Transport transportbus

Neem contact met ons op

Wilt u iets vervoeren maar duurt het (onverwachts) langer voordat het naar de beoogde bestemming kan? Wij bieden naast koel- en vriestransport in Zeeland ook overslag aan. Wij slaan uw producten dan tijdelijk op in Etten-Leur, nabij Breda. Zo staan deze direct klaar voor transport wanneer het weer kan. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar 076 – 887 11 66 of stuur een e-mail naar info@vannunen-transport.nl. We horen graag van u.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Van Nunen Transport