Koel- en vriestransport in Zuid-Holland

Neem contact op

24/7 bereikbaar

NIWO-gecertificeerd

Onze chauffeurs en hun voertuigen staan klaar voor uw koel- en vriestransport uit Zuid-Holland. In onze vestiging in Etten-Leur hebben wij verschillende voertuigen staan waarin het mogelijk is de atmosfeer te controleren. Dit houdt in dat wij de temperatuur in de opslagruimte van het voertuig bepalen. Hiermee is het mogelijk om bevroren of gekoelde producten te vervoeren terwijl deze toch van uitstekende kwaliteit blijven. Heeft u behoefte aan koel- en vriestransport in Zuid-Holland? Wij staan voor u klaar.

Service en kwaliteit met koel- en vriestransport in Zuid-Holland

Wij bieden niet alleen koel- en vriestransport aan in Zuid-Holland, maar in heel Zuidwest-Nederland, dus ook in Zeeland. U profiteert van een flexibele service. Wij staan namelijk op ieder moment van de dag voor u klaar in Etten-Leur, Noord-Brabant. We zijn altijd bereikbaar voor verschillende diensten en ook voor late verzoeken doen we alles binnen onze mogelijkheden om deze op tijd op de beoogde bestemming te krijgen. Heeft uw bedrijf uit Zuid-Holland producten die in koel- en vriestransport bezorgd moeten worden, maar ook producten die juist niet in deze atmosfeer horen? Wij hebben verschillende voertuigen met multitemp techniek. Hierdoor is het mogelijk om tegelijkertijd verschillende temperaturen te realiseren in hetzelfde voertuig. U hoeft dus nog maar één voertuig te huren.

Bespreek uw vervoerswensen met ons

Heeft uw bedrijf uit Zuid-Holland behoefte aan koel- en vriestransport? Zoek dan niet verder dan Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten uit Etten-Leur. Wij halen uw producten op en bezorgen deze op de beoogde locatie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel naar 076 – 887 11 66, stuur een e-mail naar info@vannunen-transport.nl of vul het contactformulier in. We horen graag van u.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Van Nunen Transport