Koeltransport in Zuid-Holland

Neem contact op

24/7 bereikbaar

NIWO-gecertificeerd

Wij zijn gespecialiseerd in koeltransport voor bedrijven uit Zuidwest-Nederland, dus ook Zuid-Holland. U gebruikt dit soort transport wanneer uw producten enkel vers blijven in een gekoelde omgeving. Denk hierbij aan vlees, vis, groenten of fruit. Het is mogelijk om in de opslagruimte van onze voertuigen een gecontroleerde atmosfeer te creëren. Hierdoor komen de verse producten van uw bedrijf uit Zuid-Holland met behulp van koeltransport veilig aan op de beoogde plaats van bestemming.

Veilig en snel koeltransport voor uw bedrijf in Zuid-Holland

Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransport uit Etten-Leur biedt naast koeltransport ook andere diensten aan voor uw bedrijf in Zuid-Holland. Een voorbeeld hiervan is koel- en vriestransport in Zuid-Holland Wij vervoeren uw bevroren producten bijvoorbeeld voor supermarkten of horecabedrijven. We hanteren hiervoor strenge kwaliteitseisen, vandaar dat wij NIWO gecertificeerd zijn. Daarnaast proberen wij u de beste service te geven. We zijn te allen tijde bereikbaar voor verschillende verzoeken, zoals sneltransport of overslag. Wij doen er alles aan om uw producten op tijd op de plaats van bestemming te krijgen, maar het is dus ook mogelijk om uw producten tijdelijk bij ons in Etten-Leur op te slaan.

Van Nunen Transport vrachtwagens
Van Nunen Transport transportbus

Bespreek uw wensen met onze medewerkers

Neem gerust contact met ons op om de behoeften met betrekking tot koeltransport van uw bedrijf uit Zuid-Holland te bespreken. Heeft u een bedrijf uit Zeeland of Noord-Brabant? Ook dan staan onze chauffeurs voor u klaar. U bereikt ons door te bellen naar 076 – 887 11 66 of door een e-mail te sturen naar info@vannunen-transport.nl. Schroom niet en bespreek uw behoeften met ons.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Van Nunen Transport