Multitemp transport

Neem contact op

24/7 bereikbaar

NIWO-gecertificeerd

Multitemp transport is dé oplossing wanneer u producten met een verschillende houdbaarheid tegelijkertijd wilt vervoeren. Dit is regelmatig het geval wanneer restaurants of supermarkten bevoorraad worden. Zij hebben verse producten als vlees nodig, maar eventueel ook houdbare of bevroren producten. Normaal gesproken is het dan nodig om meerdere voertuigen te laten rijden. Dit is niet het geval met multitemp transport. De voertuigen hebben meerdere compartimenten in de laadruimte waardoor we verschillende temperaturen realiseren in dezelfde ruimte.

Multitemp transport voor al uw producten

Als u Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten uit Etten-Leur inhuurt voor uw multitemp transport, huurt u ervaren chauffeurs in die rijden in de nieuwste voertuigen. Deze voertuigen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Met deze voertuigen bieden wij u verschillende diensten aan. Dit is niet alleen multitemp transport, maar ook koel- en vriestransport. Het is dus ook mogelijk om enkel gekoelde of bevroren producten te verzenden. Daarnaast zijn wij voor bedrijven en particulieren ook in te huren als koeriersdienst. U kunt bij ons in Etten-Leur terecht voor alle soorten transport. Wij behandelen uw producten met de grootste zorg, ongeacht het soort transport. Hierdoor komen uw producten gegarandeerd op tijd en in goede staat aan op de plaats van bestemming.

Van Nunen Transport transportbus
Van Nunen Transport transportbus en vrachtwagen

Neem contact met ons op

Als u gebruik maakt van multitemp transport combineert u verschillende soorten transport. Afhankelijk van de grootte van uw verzending huurt u dan maar één voertuig in. Hierdoor is het goedkoper om al uw producten te verzenden. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar 076 – 887 11 66 of door een e-mail te sturen naar info@vannunen-transport.nl. We horen graag van u.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Van Nunen Transport