Transportbedrijf als koerier

Neem contact op

24/7 bereikbaar

Enkel Nederlandse chauffeurs

U schakelt transportbedrijf Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten in als koerier van al uw pakketten, groot of klein. Dankzij onze uitstekende service arriveren uw pakketjes op tijd en in originele staat bij de ontvanger. Dit is een garantie wanneer u ons transportbedrijf inhuurt als koerier.

Huur ons transportbedrijf in als koerier van uw pakketten

U profiteert bij ons transportbedrijf van uitstekende service wanneer u ons inhuurt als koerier, u denkt hierbij aan flexibiliteit en goede bereikbaarheid. Dit geldt voor al onze verschillende services, zoals:

De chauffeurs van ons transportbedrijf zorgen als koerier dat uw spoedpakketjes op tijd arriveren. Dit is van toepassing op uw pakketten, maar u kunt ook bederfelijke producten laten bezorgen met onze hulp. U denkt hierbij aan groenten, planten of vlees, maar ook aan ijs of andere bevroren goederen. Bekijk ons portfolio en ontdek de uiteenlopende mogelijkheden voor uw eigen transport.

Bespreek de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een ervaren transportbedrijf dat uw pakketten of goederen als koerier kan vervoeren van A naar B? Onze koeriersdienst uit Etten-Leur, niet ver van Breda, is u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 076 – 887 11 66 of stuur een e-mail naar info@vannunen-transport.nl.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid