Transportbedrijf als koerier

Neem contact op

24/7 bereikbaar

Enkel Nederlandse chauffeurs

Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten is als transportbedrijf uit Etten-Leur ook in te huren als koerier. Wij bezorgen al uw pakketten, of dit nou kleine of grote hoeveelheden zijn. Door onze uitstekende service arriveren uw pakketjes op tijd en in originele staat bij de ontvanger. Dit is bij sommige koeriers wel eens anders, maar niet als u ons transportbedrijf inhuurt als koerier.

Huur ons transportbedrijf in als koerier van uw pakketten

Onze chauffeurs verzekeren u van een uitstekende service. Heeft u een pakketje dat met spoed verzonden moet worden? Wij zorgen dat dit op tijd op de juiste bestemming aankomt. Wij bieden als transportbedrijf ook andere services aan naast het bezorgen van pakketten als koerier. Daarnaast is het ook mogelijk om bederfelijke producten te versturen. Denk hierbij aan groenten, planten of vlees die gekoeld getransporteerd dienen te worden. Het is zelfs mogelijk om bevroren producten te verzenden in onze voertuigen. Vriestransport in Noord-Brabant komt van pas wanneer u bijvoorbeeld ijs of andere bevroren goederen verstuurt.

Bespreek de mogelijkheden

Heeft u pakketten of andere producten die staan te wachten op bezorging? Onze koeriersdienst uit Etten-Leur bezorgt deze pakketten als koerier graag. Neem contact met ons op door te bellen naar 076 – 887 11 66 of stuur een e-mail naar info@vannunen-transport.nl. We horen graag van u!

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid