Koeriersdienst uit Etten-Leur

Neem contact op

24/7 bereikbaar

Enkel Nederlandse chauffeurs

De koeriersdienst van Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten uit Etten-Leur, Noord-Brabant, bezorgen uw pakketten als spoedkoerier. Moeten uw pakketten snel op de plaats van bestemming arriveren? Onze chauffeurs zorgen dat deze op tijd en in goede staat aankomen. Of het nou gaat om één losse doos, een pallet vol spullen of gekoelde producten; wij bezorgen alles binnen Nederland en België binnen 24 uur. Dit is de service die deze koeriersdienst uit Etten-Leur, Noord-Brabant, als spoedkoerier aanbiedt. We willen enkel tevreden klanten. We werken hard om dit te realiseren. Daarnaast heeft u door onze snelle service ook tevreden klanten. Zij ontvangen namelijk stuk voor stuk hun leveringen op tijd.

Laat onze koeriersdienst uit Etten-Leur al uw pakketten bezorgen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat wij onze voertuigen en chauffeurs aan hoge kwaliteitseisen houden. Hier plukken wij, en u dus ook, de vruchten van, aangezien wij NIWO gecertificeerd zijn. Dit houdt in dat wij iedere vijf jaar gecontroleerd worden op verschillende factoren, onder andere betrouwbaarheid en vakbekwaamheid. U kunt ons dus vertrouwen met al uw zendingen. Wij halen als koeriersdienst uit Etten-Leur, Noord-Brabant, zendingen op in Zuidwest-Nederland en onze spoedkoerier bezorgt deze vervolgens in geselecteerde delen van Europa. Wij bieden verschillende diensten aan voor bedrijven in Zuidwest-Nederland. Een voorbeeld hiervan is koel- en vriestransport in Zeeland. Wij bezorgen dan uw gekoelde of bevroren producten zoals zuivel, vlees of groenten. Een ander voorbeeld is koeltransport voor uw bedrijf in Zuid-Holland. Onze chauffeurs halen dan uw gekoelde producten op en bezorgen deze binnen 24 uur op de beoogde locatie. Wij doen dit ook voor de bevroren producten die uw bedrijf in Noord-Brabant via vriestransport wilt laten bezorgen. Onze koeriersdienst uit Etten-Leur, Noord-Brabant, wilt u de beste service laten ervaren die wij als spoedkoerier aanbieden.

Neem ook contact met ons op voor late verzoeken

Wilt u pakketten met spoed laten bezorgen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 887 11 66 of door een e-mail te sturen naar info@vannunen-transport.nl. Wij horen graag van u, ook in het geval dat u een tijdelijke opslag zoekt voor uw producten.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid